Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/divatiko/marryoke.eskuvoivideoja.hu/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5058
esküvői videóklip | Marryoke, esküvői videóélmény

Esküvői videóklip – régiből újat!

Néhány régi esküvői párnak mutattam, mi az új divat az esküvői videóirányzatokban és szomorlúan konstatálták, hogy az esküvőjük elmúlt, nekik már nem lehet ilyen!

Akkor jutott eszembe, hogy erre is van megoldás!

A felvétel egy részét akár most is meg lehet csinálni, egy jó forgatókönyv írásával bele lehet “piszkálni” a múltba!

Sőt! Meg lehet csinálni egy marryoke esküvői vagy bármely más videóklipet akkor is, ha az események előtt a főszereplők nem merik bevállalni a szereplést!

Annál jobb egy ilyen utólagosan elkészített klip, hiszen az élményt újra élik és egy csomó dolgot még pluszban be is tehetünk, ami éles helyzetben nem állt rendelkezére!

Marryoke – retró, azaz hogyan lesz a férjből és feleségből vőlegény és menyasszony?

A film receptje a következő: van már egy esküvői filmünk, ami akár 1 órás, vagy háromórás.

Keresünk egy világslágert, vagy egy olyan dalt, ami tetszik nekünk, ami menő lehet az ismerőseink, barátaink előtt is.

Ha már tudjuk kivülről, de legalábbis tök jól tudjuk olvasni a kamera irányából, kezdődhet a retró-marryoke forgatás!

A dalt eltátogjuk kétszer-háromszor, több helyszínen, több helyzetben. A forgatókönyvet én garantálom, hogy brilliánsan megírom, mert nekem a fantáziámból, inspirációimból nincs hiány!

Ha elkészült ez a klip, akkor a filmvágó felépíti belőle a film vázát. És ezek után lesz szükség az eredeti esküvői felvételre.

Innen aztán a vázba belevágjuk az eredeti esküvői filmjelenetek legizgalmasabb, vagy legfontosabb apró jeleneteit, összefűzzük a régi és új szálakat úgy, hogy egységes és izgalmasan új-egész legyen!

Minthogy a lényeg csak utólag lett felvéve, tehát esküvői ruha már nincs a páron, a film jellege is megváltozik. Mert egy mese lesz, ahol a pár immáron boldog férjként és feleségként meseslzerűen visszaemlékezik az esküvőjük legemlékezetesebb pillanataira. A dal szól, a pár láthatólag énekel, de de az egykori jelenetek a szám ritmusára és az utólag felvett vázban váltakoznak.