Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/divatiko/marryoke.eskuvoivideoja.hu/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5058
Esküvő fotózás profitól | Marryoke, esküvői videóélmény

Esküvői fotózás

Az ember életében vannak olyan fontos pillanatok, amit úgy szeretne viszontlátni, hogy azok az érzések maradéktalanul visszajöjjenek az emlékezetébe! Az esküvői fotós feladata a nagy nap minden eseményének hű dokumentálása. Kell valaki, aki híven megörökíti az esküvői napot, anélkül, hogy észrevennétek,aggódás nélkül átfogó képet készít az egész esküvői napról,kihoz belőletek és a násznépből mindent! Nekem minden esküvőre felkérés egy nagy megtiszteltetés egy kihívó feladat, ahol a legjobb tudásomat kell bevetnem,
a legkreatívabb ötleteim tárházát kell megnyitni,

Miért válassz profi fotóst az esküvődre?

Nekem az a fontos, hogy valami különleges plusz legyen a képeimen, de rengeteg plusz. Olyan részleteket találjak, olyan különlegességeket, amikből bőven van felfedezni való a házaspár számára évek múlva is. Az idő gyorsan túl halad az esküvői napon, de felejthetetlenné kell tennünk a legszebb pillanatok észrevételével. Ezeket a különleges pillanatokat nekünk meg kell valahogy szereznünk, és el kell juttatnunk a jövő hétköznapjaiba! Ja, és az idő gyorsan halad az esküvői mézeshetek után is!

Mi az ami muszáj? Esküvői események, vagy esküvői kreatív?

Sok esküvői párt már meggyőztem, miért fontos egy szakértő fotós jelenléte az esküvői nap minden pillanatában. Azonban a fiam esküvőjén magam is átérezhettem azt, amikor én nekem nem szabad fényképeznem, mert én vagyok az egyik legfőbb vendég! A pillanatot megélni minden rokonnak és vendégnek teljesen más, ha teljesen átadja magát az esküvői eseményeknek. A fotózás és a videózás legyen olyan embernek a feladata, aki tárgyilagosan átlátja az esküvői napot nem befolyásolja semmi más, csak a pillanatok megragadása legyen neki a cél!

Az esküvői kreatív fényképezés mindenképpen az esküvői esemény csúcsa, pontosabban a koronája. Még akkor is, ha másik napon van, mint az esküvő! Azok a beállítások, azok a közeli képek valóban megismételhetetlenek! Aki jól csinálja, tud hatni a párra a művészi érzékenységével. Az így készült képek a legkiemelkedőbb élmények közé tartozik! Ezeket tényleg jó nézegetni évek – évtizedek múlva is!